donderdag 31 maart 2011

Liebster awardVan Sabina van http://vlinderscreaties.blogspot.com/ kreeg ik een liebster award! Heel erg bedankt Sabina! Ben heel blij met een heuse award :)

En ook van Hanneke van http://hannekemaakt.blogspot.com/ heb ik de award gekregen. Heel erg bedankt!

Ik geef hem door aan:

Jessica: http://dobbelshobby.blogspot.com/
Hanneke: http://hannekemaakt.blogspot.com/
Esther: http://esthershaakseltjes.blogspot.com/
Nikki: http://wateendotti.blogspot.com/
Elizabeth:  http://busybessy.blogspot.com/ (leuke patroontjes!)


De regeltjes: 
Als je de award aannneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van "Liebster Blog" en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. 

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem/haar op zijn/haar blog voor deze award. 

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. 

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met hun blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig. 

4 opmerkingen:

 1. Haha, ik heb het berichtje ook maar 1 minuut voor jou geplaatst. Ik ga er bij zetten dat ik hem ook van jou heb ontvangen, twee in één ;). Maar bedankt voor de liebster blog award.

  Ik heb hem aan jou gegeven omdat ik vind dat je erg leuke dingen maakt en om voor wat meer volgers te zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor de Award! Het voelt echt als een waardering. Maar.... ik had hem al twee keer eerder gehad en ook weer doorgegeven. Vind je het heel erg als ik hem nu niet doorgeef?
  Ik zal in elk geval wel een leuk berichtje op mijn blog maken om te vertellen over jouw blog en een link maken...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Danielle, bedankt voor de liebster award, ik voel me vereerd dat ik hem mocht krijgen en nog wel 2 keer aan toe...Nogmaals bedankt ik heb hem gelijk doorgegeven.

  Liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel hoor! Ik heb hem weer doorgegeven

  BeantwoordenVerwijderen