vrijdag 8 april 2011

Back to the eighties: kastrandjesEen paar jaar geleden kocht ik dit hoekkastje bij de kringloop winkel. Ik verfde hem blauw, en hij kwam in onze keuken te hangen. Toch mistte er iets. Toen begon ik gisteren met het haken van kastrandjes, en laat dat nou net de finishing touch zijn voor dit kastje! Nu de buffetkast nog opvrolijken! :) 

7 opmerkingen:

 1. Wat staat dat lief..., zo'n randje erlangs..
  Zou zo zin krijgen om ook randjes te gaan haken, want in mijn oude haakboeken kwam ik ze vorige week tegen en toen dacht ik ook al "ahum", maar eerst moeten er andere dingen af!
  Ik vind je blog erg leuk om te volgen!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier staat een antieke kast. En in de jaren 80 (jawel) heb ik daar kastrandjes voor gehaakt. Ze zijn nu een beetje uitgelubberd, maar nog steeds passen ze prima bij de kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had in die tijd ook van die mooie randjes in ons buffetkastje ( ze waren toen creme ). Het kastje is inmiddels naar boven verhuisd en de randjes zijn verdwenen.
  Maar dit staat wel weer heel gezellig! Ook dat kleurtje.
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik vind het ook erg leuk! Ik heb vanavond onze buffetkast donkergrijs geverfd, en ik ben nu bezig met een kastrandje voor die kast :) Ik denk dat ik in de verkeerde tijd geboren ben. Vind kastrandjes super leuk, maar ook die lieve gordijntjes van vroeger. Zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeft iemand een patroon voor mij van die kastrandjes?????

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Danielle,

  wat een schattige kastrandjes. heb je voor mij toevallig het patroon. ben al de hele avond aan het googlen voor patroon maar kan niets vinden. toch zeker niet zulke mooie als die van jou !!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er geen patroon van want ik heb maar wat gedaan. Maar hier staat een patroontje wat er wel een beetje op lijkt: http://hobby.blogo.nl/2007/04/10/sierrand-hangers-haken/ Mocht iemand het echt graag willen dan wil ik er wel een patroontje van proberen te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen