dinsdag 14 juni 2011

Anjer


De eerste bloem van mijn nieuwe bloemenproject ;) Mijn nieuwe project bestaat uit heel veel verschillende bloemen, dus ik ben nog wel even weer bezig (maar dat is goed!) Als iemand het patroon van deze (of de volgenden) bloem wil, plaats dan maar een reactie. Als er meer zijn die een bepaalde bloem willen, dan ga ik het patroon uitschrijven. 

6 opmerkingen:

 1. Oh, die is mooi!!! En ook heel leuk tentoongesteld!!!;-) Ben nieuwsgierig naar de volgende.
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke bloem. Bloemen haken vind ik dus echt moeilijk, gisteren ook na heel veel uithalen toch bloemen gemaakt. Zitten ondertussen op een tasje. Mocht je dit patroon willen delen dan ontvang ik het graag (thamybyv@live.nl)
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, mooi bloemetje! Erg leuk! Wat ga je maken met al die verschillende bloemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt (denk ik) deze keer een muur (of kast, als ik niet genoeg geduld heb) versiering. Dus vanaf de vloer allemaal stengeltjes met bloemen omhoog (op de slaapkamer) :) Maar eerst maar eens kijken hoe het gaat, want de andere patronen zijn wel behoorlijk ingewikkeld. Deze was nog makkelijk, maar als het straks niet lukt... dan kan er wel eens een hoopje garen met een haaknaald in een hoek belanden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar ben ik weer..., eindelijk even tijd om al mijn favoriete blogs af te struinen!
  Die bloem is prachtig, Danielle. Ik houd daar wel van. Verzin je ze zelf of komen ze uit een boek?
  Nou, ben nu al weer benieuwd naar de volgende...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo; ik heb een boekje waar deze anjer ook in staat. Ik ben niet zo'n geoefende haakster en begrijp een term niet. Bij bloemblaadjes toer 3 staat: neem naald achter nieuwe bloemblaadje en stop ze van voren naar achteren in 1 ste st achter het midden van bloemblaadje???? oms en haal garen door st en maak een lus op de naald , maak volgende bloemblaadje??
  Dit komt uit het boekje 100 bloemen om te haken en te breien.
  Zou u mij eventueel kunnen zeggen hoe ik verder moet aub???

  Ik zie dat u hier de bloem gemaakt hebt.

  Vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen