zaterdag 7 september 2013

Tutorial kastrandje haken
Heel vaak kreeg ik via de mail de vraag of ik een patroon had voor dit (klik) kastrandje. Dat had ik niet, het was een eenmalig prutswerkje. Omdat ik nog steeds, zo lang na het plaatsen van het bericht, mails kreeg hierover besloot ik er een tutorial van te maken. Voor iedereen die graag dit vrolijke kastrandje wil haken :) Mocht je nu mijn tutorial gebruiken zou ik het super leuk vinden als je een berichtje achterlaat en misschien zelfs (een link naar) een foto van je eigen kastrandje. Succes! 11 opmerkingen:

 1. hoihoi! leuk dat jij ook blogt nu kan ik je volgen :-) groetjes Marchien aka studioziva

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey! Wat leuk, ik wist ook niet dat jij een weblog hebt! Zal zometeen gelijk even bij je loeren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi andersom ook niet. Ga binnenkort n workshop ouderwetse kantrandjes haken volgen ben benieuwd! Als ik tijd heb zal ik de jouwe gebruiken om de kast van de karavan mee op te leuken ;)

   Verwijderen
 3. Aah wat leuk! Een hele workshop! Toen ik die eerste keer kastrandjes maakte kon ik nergens op internet een leuk patroon vinden. Dus misschien lijkt dit wel niet eens op echte ouderwetse kastrandjes, maar dit vond ik al leuk. Echt super dat er bij jullie dus zelfs workshops zijn! Had ik ook wel willen doen :) Ben benieuwd of je die van mij gaat gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ik hoefde niet perse een ouderwets kastrandje, maar een kastrandje leuk mij leuk, bedankt voor de duidelijke uitleg. groet Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Daniëlle,
  Bedankt voor het patroon van het kastrandje. Van de week ben ik bezig geweest met verschillende kastrandjes haken, die ik vandaag op mijn blog heb gezet. Ik heb natuurlijk een link naar jouw blog geplaatst.
  Nogmaals bedankt.
  Groeten, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, mag ik ook aub het patroon van het (de) kastrandje (s)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het patroon staat naast de foto. Daar kunt u op klikken om te vergroten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als absolute beginneling liep ik al gauw vast, maar met dit patroon was het kinderspel. Super! Bedankt, ik had graag een foto geplaatst masr weet niet hoe. Dank je wel voor je duidelijke uitleg! Bri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien werkt dit?
  Mijn kastrandje

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1105861599593235&id=100005082163285

  BeantwoordenVerwijderen